EV Dinsdag Week 69

EV Tuesday Week 69

Het is EV-dinsdag!

7 maart 2023
Hallo EV Tuesday-fans!
 
Het is die tijd van de week waar jullie allemaal op hebben gewacht...EV dinsdag!
Nu de lente er bijna is en het weer (hopelijk) begint te veranderen, kun je misschien in je tuin gaan zitten om de EV Tuesdays-nieuwsbrieven te lezen!
Hoe dan ook, deze week hebben we een nieuwsbericht, een tip, een app en een review, en nog een paar andere dingen om van te genieten.
 
We zullen dit op onze socialemediakanalen plaatsen, waaronder Facebook , Twitter en Reddit (bekijk r/evcables subreddit ). Als je toegang hebt tot onze blog , krijg je een extra item :)
 
Vergeet niet om ons een bericht te sturen of een opmerking achter te laten met wat feedback over wat we bieden. Vertel ons wat je leuk vindt, wat je niet leuk vindt en waar je meer van zou willen.
 
Juist, klaar ..... stabiel ......... GA!!
  
Feedback, verzoeken, vragen?
Geef ons zoals altijd feedback op Twitter. Welk artikel is jouw favoriet? Waar wil je meer of minder van? Andere suggesties? Stuur gewoon een tweet naar @ev_cables en zet #EVTuesdays aan het einde zodat we het kunnen vinden.
 
Fijne week allemaal en veel leesplezier!
 

1. EV-APP VAN DE WEEK: ZAP-KAART

UK's nr. 1 EV-kaartenservice - zoek laadpunten, plan uw reis en deel updates met andere EV-bestuurders. Met meer dan 22.000 locaties, 37.000 apparaten en 62.000 connectoren in kaart gebracht, toont Zap-Map oplaadpunten van zowel de grote netwerken als kleinere providers in het VK en de Republiek Ierland.


2. EV-NIEUWS: REUTERS

Tesla belooft de productiekosten van elektrische auto's te halveren. Musk houdt betaalbaar autoplan geheim. SAN FRANCISCO, 1 maart (Reuters) - Tesla Inc (TSLA.O) zal de assemblagekosten met de helft verlagen in toekomstige generaties auto's, vertelden ingenieurs woensdag aan investeerders, maar Chief Executive Elon Musk onthulde niet wanneer het langverwachte debuut zal maken betaalbare elektrische auto.

3. EV TIP: GRATIS OPLAADPUNTEN

Gratis oplaadpunten vind je vooral bij grote supermarkten. Volgens Zap-Map (de app die we hebben meegeleverd) zijn er ongeveer 5.000 gratis oplaadpunten in het VK. Om ze te vinden, kunt u filteren op betaalmethode, inclusief gratis te gebruiken.

Veel gratis oplaadpunten voor elektrische voertuigen bevinden zich bij supermarkten (ongeveer een kwart), hoewel je ze op verschillende locaties kunt vinden, waaronder openbare en particuliere parkeergarages, tankstations van autodealers en bij hotels en B&B's.

De meeste gratis opladers zijn 'snelle' verbindingen van 7 kilowatt (kW), dus als u een uur of zo aan het winkelen bent, krijgt u ongeveer £ 2 aan gratis sap voor uw auto, of ongeveer 50 kilometer.



4. EV ETIQUETTE: DE GEDREVEN

Etiquette voor elektrische auto's is iets waar alle nieuwe EV-eigenaren - en eigenaren van verbrandingsauto's trouwens - mee te maken krijgen, en vaak gebeurt dit via het ongeschreven boek 'ervaring'.
 


5. EV REVIEW: ELEKTRISCH RIJDEN

Citroën e-C4

Citroën's eerste echte poging tot een elektrische gezinsauto is een succesvolle, met goede allround capaciteiten met een uniek karakter dat gericht is op comfort en verfijning.


BLOG VERSIE EXTRA

6. EV REISPLANNER PODPUNT

Een roadtrip plannen in uw elektrische auto. Klik op de afbeelding hieronder voor enkele hints en tips om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

GENIETEN VAN EV DINSDAG? GRAAG DELEN...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.com/pages/ev-tuesdays "

En lire plus

EV Tuesdays Week 68
EV Tuesday Week 70

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.