EV Dinsdag Week 73

EV Tuesday Week 73

Het is EV-dinsdag!

4 april 2023
 
Welkom bij onze EV Tuesday-fans.
 
Nou hier zijn we dan, begin april, 1/4 van het jaar alweer voorbij. Hoe gaat het met ons allemaal? Wie is er klaar om binnenkort veel chocolade te consumeren met Pasen?
 
We hopen dat u onze hints, tips en hulpmiddelen nuttig vindt. Deze week hebben we geweldig nieuws voor je om te lezen, een nieuwe tip, een geweldige app en als je je aanmeldt voor onze blog, krijg je een extra item!
 
Nu is het tijd om een ​​pauze van 10 minuten te nemen (het duurt niet lang om de nieuwsbrief door te lezen), ga zitten met een kop koffie en lees wat we deze week in petto hebben.
 
We zullen dit op onze socialemediakanalen plaatsen, waaronder Facebook , Twitter en Reddit (bekijk r/evcables subreddit ). Als je toegang hebt tot onze blog , krijg je een extra item :)
 
Juist, klaar ..... stabiel ......... GA!!
  
Feedback, verzoeken, vragen?
Geef ons zoals altijd feedback op Twitter. Welk artikel is jouw favoriet? Waar wil je meer of minder van? Andere suggesties? Stuur gewoon een tweet naar @ev_cables en zet #EVTuesdays aan het einde zodat we het kunnen vinden.
 
Fijne week allemaal en veel leesplezier !

1. EV-APP VAN DE WEEK: AA

Net als andere parkeer-apps toont de AA-app u beschikbare parkeerplaatsen in de buurt van uw bestemming, evenals de beschikbaarheid van elektrische oplaadpunten. Maar deze app heeft veel meer functionaliteit dan alleen parkeren. Je kunt pechhulp krijgen, routes plannen en zelfs een prima plek vinden om te lunchen tijdens een lange reis.


2. TETHERED versus ONTETHERED EV-KABELS : ONS! EVCABLES.COM

EV-opladers: gekoppeld versus ongebonden Beslissen over de perfecte EV-oplader voor thuis kan geweldig zijn, vooral als je gewapend bent met de juiste informatie. Zet u dus vast terwijl we de wereld van vastgebonden en ongebonden opladers betreden en hun verschillen en hun voor- en nadelen onderzoeken.

3. EV-TIP: STORING

Als je hulp nodig hebt omdat je batterij leeg is, is het normaal gesproken niet mogelijk om je EV weer aan het rijden te krijgen, dus loop geen risico door te proberen een vriend te vragen om hem te slepen - laat het aan de professionals over . Ook als je geen lid bent, komen grote pechhulpdiensten zoals de AA, RAC en Green Flag je redden.

Controleer voordat hulp arriveert uw EV-handboek voor eventuele beperkingen op het slepen, die de systemen van de auto kunnen beschadigen. Terwijl sommige EV's kunnen worden gesleept, zolang hun aandrijfwielen van de grond worden gehouden, kunnen andere alleen op een dieplader worden verplaatst. Als u het niet zeker weet, sta dan op een dieplader - dit voorkomt het risico op grote schade aan uw auto.


    4. EV-NIEUWS: VOLKSWAGEN NEWSROOM

    Wereldpremière van de ID. 2all-concept:
    De elektrische auto van Volkswagen kost nog geen 25.000 euro. Het merk Volkswagen zet het succesverhaal van zijn compacte auto's voort in het tijdperk van de elektrische mobiliteit en laat met de ID. 2all conceptauto.

    5. EV REVIEW: WELKE AUTO?

    Skoda Enyaq RS

    De Skoda Enyaq vRS is de sportiefste, topversie van de elektrische SUV van het Tsjechische merk - en dat is een veelbelovend startpunt voor een auto. Zie je, we zijn grote fans van de Skoda Enyaq omdat hij comfortabel, praktisch en goed geprijsd is. Kortom, een verstandige keuze die bij uitstek geschikt is voor gezinskopers. Dus een meer prestatiegerichte vRS-versie die tot doel heeft het model een dosis plezier te geven zonder zijn sterke punten in gevaar te brengen, zou erg aantrekkelijk moeten zijn.


    BLOG VERSIE EXTRA

    6. EVENT EVENEMENT: LONDON EV SHOW

    28-30 november 2023
    De London EV Show, die de toonaangevende fabrikanten, leveranciers, ingenieurs, opinieleiders en besluitvormers uit de hele wereldwijde automobielwaardeketen samenbrengt, is Europa's beste en grootste in zijn soort internationale handelsbeurs en conferentie gericht op de productieve elektrische voertuigindustrie.

    Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

    EV Kabels Team

    GENIETEN VAN EV DINSDAG? GRAAG DELEN...
    EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

    Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

    "Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.com/pages/ev-tuesdays "

    En lire plus

    EV Tuesday Week 74

    Laisser un commentaire

    Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

    Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.