EV Dinsdag Week 75

EV Tuesday Week 75

Het is EV-dinsdag!

18 april 2023
Het is weer die tijd van de week, EV Tuesdays is here!
 
Wat een natte en winderige week was het. Nu maar hopen dat het snel wat opklaart. Hoe hebben jullie de nieuwsbrief van vorige week gevonden? Vond je de blog van ons eigen team leuk? Stuur ons een bericht met alle tips die je bent tegengekomen en we zullen ze opnemen in onze nieuwsbrief.
 
Dus nu is het tijd om te gaan zitten en een paar hints, tips en wat nuttige informatie te lezen over alles wat met EV te maken heeft. Deze week hebben we weer een selectie van 5 tools om van te genieten.
 
We zullen dit op onze socialemediakanalen plaatsen, waaronder Facebook , Twitter en Reddit (bekijk r/evcables subreddit ). Als je toegang hebt tot onze blog , krijg je een extra item :)
 
Veel leesplezier :)
  
Feedback, verzoeken, vragen?
Geef ons zoals altijd feedback op Twitter. Welk artikel is jouw favoriet? Waar wil je meer of minder van? Andere suggesties? Stuur gewoon een tweet naar @ev_cables en zet #EVTuesdays aan het einde zodat we het kunnen vinden.
 
Fijne week allemaal en veel leesplezier!
  

1. EV-APP VAN DE WEEK: OCTOPUS ELECTROVERSE

Electroverse geeft u met één tik toegang tot 411.225 openbare opladers in het VK en Europa. Openbaar opladen eenvoudig gemaakt. Vroeger betekende het opladen van je elektrische auto een overvloed aan verschillende kaarten en apps, met gebruik verspreid over verschillende e-mails, sms'jes en rekeningen. Niet meer.


2. EV-NIEUWS: INSIDE EVS

Genesis, het luxemerk dat deel uitmaakt van de Hyundai Motor Group, heeft een programma voor thuiselektrificatie gelanceerd genaamd Genesis Home, dat in wezen een vergelijkbaar pakket biedt als Tesla's Powerwall.
Met andere woorden, Genesis biedt toegang tot een zogenaamd one-stop-marktplaatsplatform dat wordt geleverd met een toegewijde energieadviseur die begeleiding kan bieden bij de aankoop of lease van een zonnesysteem op het dak, een energieopslagsysteem, een Level 2 EV-lader, en alle andere noodzakelijke componenten die nodig zijn om alles te laten werken.

3. EV TIP: ELEKTRISCHE TAXIS

Als het stadsleven iets voor jou is - en het bezitten van een auto (welke auto dan ook!) niet praktisch is - kun je toch bijdragen aan het redden van onze planeet door emissievrij te reizen! We hebben een manier gevonden om uw dagelijkse woon-werkverkeer veel groener te maken.

Klik op onderstaande afbeelding voor een lijst met taxibedrijven die werken aan het verminderen van de CO2-uitstoot in hun stad, variërend van een of twee elektrische auto's tot een heel wagenpark!



4. EV CONVERSIE: VOLLEDIG OPGELADEN

Hoe GOEDKOOP kunt u uw oude auto EV ombouwen? In de aflevering van vandaag zien we een zeer gelukkige Jack achter het stuur van een vers geëlektrificeerde klassieke Mini, en zijn stralende gezicht vertelt je hoeveel plezier hij heeft!
Het in Bristol gevestigde bedrijf Fellten, ontwerpt en produceert EV-retrofittechnologie voor allerlei klassieke auto's, en met hun basis niet ver van de Fully Charged-kantoren, komt Jack langs om meer te weten te komen en de vraag te stellen: "Zal een klassieke auto ombouwen ooit echt een haalbare optie zijn? We hopen het!!

5. EV REVIEW: AUTOCAR

Subaru Solterra

Japans eigenzinnige 4x4-merk krijgt de helpende hand van Toyota voor zijn eerste elektrische auto. De Subaru Solterra werd eind 2021 voor het eerst aan het publiek getoond en ging in productie in het voorjaar van 2022. Hij deelt een fabriek met zijn Toyota bZ4X-broer, maar in tegenstelling tot de Subaru BRZ-sportwagen is de Solterra gebouwd op een Toyota-lijn. in plaats van een Subaru-lijn, in Japan.


BLOG VERSIE EXTRA

6. EV FEITEN: BILITI ELECTRICS

Geschiedenis van elektrische voertuigen:
Het eerste elektrische voertuig werd in de jaren 1830 ontwikkeld door Robert Anderson, een Schotse uitvinder.
Aan het begin van de 20e eeuw waren elektrische voertuigen populairder dan benzinevoertuigen, vooral in stedelijke gebieden.
De introductie van de Ford Model T in 1908 leidde tot een afname van de populariteit van elektrische voertuigen.
De belangstelling voor elektrische voertuigen begon in de jaren negentig en 2000 weer te groeien vanwege zorgen over klimaatverandering en luchtverontreiniging.
Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

GENIETEN VAN EV DINSDAG? GRAAG DELEN...
EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.com/pages/ev-tuesdays "

En lire plus

EV Tuesday Week 74
EV Tuesday Week 76

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.