EV dinsdagen: week 17

EV Tuesdays: Week 17

Week 17: 1 maart 2022

Exclusieve EV Tuesday's NHS 10% korting

Als dank aan onze geweldige NHS-medewerkers, kunt u 10% korting krijgen op ons volledige assortiment wisselkabels voor elektrische voertuigen. We denken dat jullie allemaal ongelooflijk hard werken en waarderen alles wat je doet, dat we vinden dat je een traktatie verdient. Klik hier om uw 10% korting te krijgen NHS PERSONEELS KORTING

Ja, het is EV dinsdag tijd. Maart al!

We hopen dat je geniet van je wekelijkse nieuwsbrief met alles wat met EV te maken heeft. Deze week hebben we een fantastische line-up om van te genieten. We zullen nog eens 5 handige tools en tips laten vallen, evenals een video en wat nieuws.

Dit is het moment om te stoppen met waar je mee bezig bent, de tv zachter te zetten, iets te drinken te pakken en de tijd te nemen om de nieuwsbrief door te lezen.

Vergeet niet om naar onze sociale mediakanalen zoals Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit) en Twitter te gaan om eventuele opmerkingen toe te voegen. We zullen deze hier ook op onze blog plaatsen (met een extra item!).

Als je iets interessants vindt, laat het ons weten en we zullen het zeker delen met de rest van de community.

Ben je er klaar voor..GA!

1. EV-forum: Elektrisch forum

Wie wordt er enthousiast van de nieuwe elektrische auto's van 2022? Bekijk hier Electric Forum enkele van de beste nieuwe elektrische auto's die het komende jaar en daarna op de weg zullen verschijnen!

2. EV-nieuws: M SN

Geen weg meer terug voor eigenaren van elektrische voertuigen: negen op de tien zeggen dat ze dankzij de grotere actieradius nooit meer een benzine- of dieselauto zullen kopen. 48% van de ondervraagden zei dat dit hun eerste elektrische auto was, en 28% deed de aankoop in de afgelopen 12 maanden. Klik op de link om meer te weten te komen.

3. EV-tip: reis licht

Zoals elke auto-ingenieur u zal vertellen, is het verminderen van het gewicht van een voertuig de gemakkelijkste manier om de efficiëntie te verhogen. Haal daartoe de rommel uit de kofferbak, want het vervoeren van 100 kilo extra vracht kan het energieverbruik van een voertuig met 1-2% verhogen.

4. EV Zakelijk: Octopus EV

Alles wat je nodig hebt om de weg op te gaan. Kies uit de beste elektrische auto's op de markt. Met alles inbegrepen om de weg op te gaan: auto, oplader, energie, verzekering, service, onderhoud, pech en banden. Het perceel.

5. EV-gids: elektrische auto

Ben je al overgestapt? Wil je overstappen naar Elektrisch?

Overstappen op elektrisch kan u honderden euro's besparen! Voer uw registratie in onze kostenbesparingscalculator in om te zien hoeveel u kunt besparen.

Blogversie Extra:

6. EV -video : elektrokoppen

We behandelen veel EV's op dit kanaal, maar er is er één in het bijzonder die volgens ons wat meer zendtijd verdient. Rich is terug om te praten over een van zijn favoriete elektrische auto's van het jaar - zo niet ooit - de XBUS.

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

En lire plus

EV Tuesdays: Week 16
EV Tuesdays: Week 18

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.