EV dinsdagen: week 21

EV Tuesdays: Week 21

Week 21: 29 maart 2022

Hallo aan onze EV Tuesday-lezers.

De zon schijnt, de vogels fluiten en de klokken zijn teruggegaan. Dit kan maar één ding betekenen........De zomer komt eraan! Oké, misschien is het een beetje somber vandaag, maar we kunnen in hoop leven!

Deze week hebben we een geweldige line-up voor jullie allemaal in petto. Zoals gebruikelijk krijg je een handige tip om gebruik van te maken, wat nieuws en een filmpje. Als u zich hier aanmeldt voor onze blog, vindt u een extra item om naar te kijken.

Vergeet ons niet te volgen op Twitter , Facebook en Reddit (bekijk de r/evcables- subreddit). Als je ideeën, tips of opmerkingen hebt, gooi ze gerust onze kant op en we zullen er goed gebruik van maken!

Dus nu is het tijd om 20 minuten achterover te leunen en de EV Tuesdays-nieuwsbrief van deze week te bekijken. Tot volgende week..... fijne dag!

1. EV Charge: EV Innovations Ltd

Dank aan Dougie Blair, directeur van EV Innovations Ltd voor het doorgeven van deze informatie vorige week aan ons.

EV Innovation Ltd exploiteert een van de grootste onafhankelijke Smart EV Charging Installer Networks van Schotland. Ons netwerk van installateurs biedt EV-oplaadoplossingen voor zowel binnenlandse als zakelijke klanten in Schotland en de rest van het VK, met behulp van hardware van enkele van de meest vertrouwde en gerespecteerde fabrikanten in de branche.

2. EV Social Group: rijd elektrisch

Maak contact met anderen via de wereld van Facebook. Drive Electric is de grootste aanbieder van geleasde elektrische voertuigen in het VK en biedt financieringsopties voor alle merken en modellen, van alle fabrikanten, waaronder de BMW i3, Tesla Model 3, Kia eNiro en Audi E-Tron.

3. EV-tip: voorverwarmen

Verwarm de cabine terwijl de stekker in het stopcontact zit - vooral als het koud is. Dit spaart je batterij en zorgt ervoor dat de batterij langer meegaat. En het zal warm zijn als je binnenkomt.

4. EV-nieuws: auto

Het verhaal van de eigenaar van de Kia e-Niro: wat ik heb geleerd van een jaar met een elektrische auto. Wegen de voordelen op tegen de nadelen na de overstap naar een elektrische auto? Ontdek wat Jesse Crosse het afgelopen jaar heeft geleerd.

5. EV-release: nieuwe release

Ford gaat tegen 2024 zeven geheel nieuwe elektrische voertuigen op de markt brengen! De automaker zal begin 2023 beginnen met de zeven-voertuig-run, met een nog aan te kondigen cross-over. Ford beweert dat het een actieradius van 500 km zal hebben.

Blogversie Extra:

6. EV-podcast: Neem het EV

Hier maken we een praatje met eigenaren van EV's die toevallig ook een gehandicapte zijn. We praten over de uitdagingen van het leven met een handicap, autorijden, opladen enz. Deel 1 van deze discussie. Je wilt het niet missen!

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

En lire plus

EV Tuesdays: Week 20
EV Tuesdays: Week 22

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.