EV dinsdagen: week 28

EV Tuesdays: Week 28

EV dinsdagen: week 28
24 mei 2022

Het is alweer dinsdag....Fijne dinsdag EV-bezitters!

Een nieuwe week staat voor de deur en deze week hebben we een geweldige line-up voor jullie. Elke week brengen we je 5 verschillende tools, tutorials, podcasts, vrijwel alles wat we kunnen vinden om je te helpen met je elektrische auto.

Laat het ons gerust weten als er iets in het bijzonder is dat u wilt weten... we zullen onze kleine vingers op het toetsenbord laten tikken en het internet voor u afspeuren en zien wat we bedenken.

Vergeet niet dat we deze op onze sociale mediakanalen zullen posten, waaronder Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit) & Twitter , ga erheen en geef ons een follow, like of een upvote. Als het een extra item is dat je graag zou willen, meld je dan hier aan voor onze blog.

Pak tot die tijd een drankje, klik op onderstaande links en geniet van de 5 items van deze week.

1. EV-test: hoogste versnelling

Elektrische Twin-test: Hyunda Ioniq 5 versus Jaguar i-Pace. Op het eerste gezicht hebben ze weinig gemeen, maar graaf een beetje dieper en er beginnen interessante dingen naar boven te komen...kijk eens en zie wat er gebeurt!

2. EV Review: een utoCar

Kia Niro EV prototype 2022 review. De geheel nieuwe versie van de populaire elektrische cross-over heeft een onderscheidend uiterlijk en een verbeterde aantrekkingskracht voor de bestuurder. Dit is de geheel nieuwe versie van een van de best verkochte volledig elektrische gezinsauto's in het VK, de Kia Niro .

3. EV-tip: langere reizen

Profiteer van de behoefte om te stoppen op langere reizen door te genieten van lekkere koffie, boerderijwinkels, een wandeling. Veel reisplezier...

4. EV-nieuws : opwindend

Een paar weken geleden zeiden we dat er sprake was van Tesla om niet-Tesla-bestuurders hun Supercharge-netwerk te laten gebruiken... het is nu officieel. Tesla heeft bevestigd dat zijn veelgeprezen Supercharger-netwerk vanaf vandaag in het VK wordt geopend.

De verhuizing betekent dat Britse bestuurders van niet-Tesla-modellen voor het eerst toegang hebben tot geselecteerde sites in het hele land. Vier andere landen: Spanje, België, Zweden en Oostenrijk stellen zich ook open voor niet-Tesla-gebruik.

5. EV-video: Addie Goes Electric, aflevering 1

We weten dat deze oud zijn, maar ze zijn erg leuk!
Elke week brengen we je een nieuwe aflevering uit de serie 'Maddie Goes Electric'. Vandaag is aflevering 1 een beginnershandleiding voor het besturen van een elektrisch voertuig.

Blogversie Extra:

6. EV Charge: Pod-punt

De RAC is het eerste grote wegenwachtbedrijf in het Verenigd Koninkrijk dat gebruikmaakt van een elektrisch patrouillevoertuig. Een Renault Zoe E-Tech-busje zal nu bij geselecteerde pechgevallen aanwezig zijn.

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

En lire plus

EV Tuesdays: Week 27
EV Tuesdays: Week 29

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.