EV dinsdagen: week 31

EV Tuesdays: Week 31

EV dinsdagen: week 31
14 juni 2022

Fijne dinsdag EV-bezitters!

Een nieuwe week staat voor de deur en we hebben deze week een geweldige line-up voor jullie.

Een korte opmerking voordat we beginnen. Geniet je van EV Tuesdays? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen om de bekendheid van ons bedrijf te vergroten. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen, waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons (en als u de vouchercode ook wilt, bezoek dan evcables.co.uk en livechat met ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen. Klik hier om Facebook , Twitter , Linkedin te delen en we hebben hieronder een snel sjabloon geschreven als dat nuttig is.

Elke week brengen we je 5 verschillende tools, tutorials, podcasts, vrijwel alles wat we kunnen vinden om je te helpen met je elektrische auto.

Laat het ons gerust weten als er iets in het bijzonder is dat u wilt weten....we zullen onze kleine vingers voor u op het internet laten tikken en zien wat we bedenken.

Vergeet niet dat we deze op onze sociale mediakanalen zullen posten, waaronder Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit) & Twitter , ga erheen en geef ons een follow, like of een upvote. Als het een extra item is dat je graag zou willen, bezoek dan hier onze blog.

Pak tot die tijd een drankje, klik op onderstaande links en geniet van de 5 items van deze week.

1. EV-nieuws: Electrek

Volgens de laatste EY Mobility Consumer Index (MCI) is het aantal consumenten dat elektrische voertuigen wil kopen, gestegen tot 52%. Dit is de eerste keer dat het aantal de 50% overschrijdt, en het vertegenwoordigt een stijging van 22 procentpunten in slechts twee jaar.

2. EV-statistieken : Twitter

Britse chauffeurs betalen bijna £ 100 om een ​​gezinsauto vol te tanken. Een EV-bezitter zou meer dan £ 63 besparen. Simon Evans , een bekroonde journalist, heeft enkele gegevens bekeken over EV-bezitters en gewone automobilisten in het VK.

3. EV-tip: gebruik een smartphone-app

Een EV rijden? Daar komt ook een autofabrikant-app voor. Of het nu gaat om het controleren van het laadniveau van de batterij, het vergrendelen of ontgrendelen van de portieren of het vertellen van de auto wanneer hij moet beginnen met opladen, een smartphone-app verbetert de ervaring van het rijden met een elektrische auto.

Er zijn ook handige apps van derden, waaronder de Zap-Map EV-oplaadapp en Google Maps, waarbij de laatste een oplaadpagina voor elektrische voertuigen bevat.

4. Gestrande EV: The Verge

Ford verrast eigenaren van F-150 Lightning met accessoire waarmee gestrande Tesla's kunnen worden opgeladen. Ford heeft zich uitgesproken over de bidirectionele oplaadmogelijkheid van de nieuwe F-150 Lightning, waardoor eigenaren de enorme batterij van de elektrische vrachtwagen kunnen gebruiken om andere EV's op te laden. En nu voegt het bedrijf blijkbaar een nieuw accessoire toe, zodat deze Good Samaritaanse vrachtwagenbezitters gestrande Tesla's kunnen helpen.

5. EV-video: volledig opgeladen

Elke week brengen we je een nieuwe aflevering uit de serie 'Maddie Goes Electric'. Hier is de vierde aflevering van de 6-delige serie van de Fully Charged Show - Schone energie voor uw elektrische auto (een beginnershandleiding)

Blogversie Extra:

6. EV-lading: De Gedreven

De meeste Australische chauffeurs die van plan zijn om "binnen enkele jaren" een elektrisch voertuig te kopen, willen voertuig-naar-laad- of voertuig-naar-nettechnologie, zo blijkt uit een recent onderzoek uitgevoerd door The Driven en Jet Charge.

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

Of klik hier om te delen via Facebook , Twitter , Linkedin .

En lire plus

EV Tuesdays: Week 30
EV Tuesdays: Week 32

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.