EV dinsdagen: week 38

EV Tuesdays: Week 38

EV dinsdagen: week 38
2 augustus 2022

Hallo EV Tuesday-lezers,

Hoe gaat het met ons allemaal? Heb je een goede week tot nu toe? We zijn hier bij EV Cables druk bezig geweest met het zoeken naar een aantal uitstekende tools, tips, video's en podcasts die je kunt bekijken. We hebben ook een fantastisch evenement in Yorkshire!

Dit is het moment om een ​​korte pauze te nemen van wat je ook doet, een drankje te halen en 10 minuten te gaan zitten om de links door te nemen die we deze week hebben gekozen.

Zoals gewoonlijk zullen we deze posten op onze sociale mediakanalen, waaronder Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit) & Twitter , ga erheen en geef ons een follow, like of een upvote. Als het een extra item is dat je graag zou willen, meld je dan hier aan voor onze blog.

Tot de volgende keer, veel leesplezier!

1. EV APP van de week: betere routeplanner

Joe Baguley heeft gezegd: "De absoluut beste app voor routeplanning in een EV is 'A Better Route Planner'. Zet ABRP in je app store, of vind het in je browser op www.abetterrouteplanner.com . Je kunt je begin en einde kiezen laadstatus, kies meerdere stops en tal van andere opties - het heeft ook elke EV die er is. Ik gebruik het de hele tijd. "

2. EV-evenement: Eventbrit e

De Yorkshire EV Club demonstreert en demonstreert de populariteit van elektrische auto's op de Rotherham Show. Kom voor een gezinsvriendelijk dagje uit en praat met echte eigenaren over hun elektrische voertuigen (EV's). Normaal kost parkeren ongeveer £ 3-6, maar als u ermee instemt uw auto de hele dag tentoon te stellen, is parkeren gratis! Kom voor een debat, kom voor een praatje!

3. EV-tip: ontdek het hele scala aan beschikbare oplaadopties

Een elektrische auto is vergelijkbaar met de gemiddelde auto: hij staat elke dag zo'n 20 uur stil. Maak gebruik van de stilstandtijd van het voertuig en laad het op waar en wanneer u toegang heeft tot stroom - of het nu bij een snellaadpunt of een openbaar oplaadpunt is terwijl u aan het winkelen bent of in de sportschool, terwijl u werkt of via een wandunit buitenshuis 's nachts.

Hier is een overzicht van de vier belangrijkste soorten oplaadopties die beschikbaar zijn en hoe snel ze uw EV kunnen opladen:

Type lader Vermogen Snelheid (voertuigafhankelijk) Locaties
Ultrasnel Gelijkstroom 100kW + Tot 100 mijl in 10 minuten Geselecteerde tankstations
Snel Gelijkstroom 50kW Tot 33 mijl in 10 minuten Snelweg diensten
Snel 7kW Tot 5 mijl in 10 minuten Thuis Werkplek & Bestemming
Langzaam Tot 3Kw Tot 2 mijl in 10 minuten

Thuis Werkplek & Bestemming

4. EV-test: bandentest

In deze video wordt gekeken naar de verschillen tussen een gewone wegband en een band die speciaal is ontworpen voor elektrische auto's, waarbij ze worden vergeleken in veiligheidstests zoals remmen, actieradiustests en interne geluidsniveaus in het voertuig.

5. EV Charge: Laadplaats Schotland

ChargePlace Scotland is het nationale oplaadnetwerk voor elektrische voertuigen (EV) van Schotland. We zijn eigendom van en zijn ontwikkeld door de Schotse regering en worden gefinancierd in samenwerking via een overheidssubsidie ​​van lokale autoriteiten en andere organisaties. We streven ernaar om het bezit van een elektrische auto toegankelijk te maken voor alle Schotse bestuurders door oplaadpunten te installeren in heel Schotland – van Shetland tot aan de Schotse grens.

Blogversie Extra:

6. EV-conversie: You-tube

Artur Kustusch Iets meer dan twee jaar geleden begon ik met het ombouwen van mijn Jaguar XJR uit 1998. Ik koos de Lexus GS450H-aandrijflijn en BMW PHEV-batterijmodules. Totaal 48kWh (24x2kWh 8S modules) in twee banken, één in de motorruimte en één in de kofferbak (in plaats van de oude brandstoftank). Ik voed motoren met standaard Lexus GS450H-omvormer bestuurd door EVBMW VCU v2. Oplader is 3,3 kW 1e GEN Volt en DC/DC geconverteerd. Tesla Model S AC-compressor, Volvo S40 EPS voor stuurbekrachtiging en Bosch iBooster voor remondersteuning. Het is al bijna twee jaar mijn dagelijkse chauffeur, waarin ik iets meer dan 10.000 mijl heb afgelegd. Ik blijf sleutelen en verbeteren en plannen voor een heleboel upgrades in de toekomst.
Ik hou van autorijden, elke dag meer eigenlijk 🙂

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

Of klik hier om te delen via Facebook , Twitter , Linkedin .

En lire plus

EV Tuesdays: Week 37
EV Tuesdays: Week 39

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.