EV dinsdagen: week 42

EV Tuesdays: Week 42

EV dinsdagen: week 42
30 augustus 2022

Hallo EV-mensen, het is jullie favoriete tijd van de week! EV Tuesday is hier voor uw plezier.
We hebben op kantoor gewerkt om te zien welke geneugten we u deze week kunnen brengen, en we hebben een goede selectie.
Terwijl de zon nog schijnt, pak je een drankje, ga je naar de tuin en ga je lekker zitten om de onderstaande gedeelten te bekijken, klik op de links en kijk wat we deze week voor je hebben gevonden.
We zullen dit op onze sociale mediakanalen plaatsen, waaronder Twitter , Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit).
Als je toegang hebt tot onze blog , krijg je een extra item :) Als je opmerkingen of feedback hebt, stuur ons dan een bericht op een van de kanalen en we nemen ze zeker mee!
 
Juist, klaar ..... stabiel ......... GA!! 

1. EV-app van de week: Optiwatt

Ons NIEUWE 'Save the Planet'-plan kan uw laademissies gratis met 70% of meer verminderen! Elektrisch rijden was de groene keuze. Vergroot vandaag uw impact met Optiwatt. Bespaar geld, verminder de uitstoot en houd de kosten bij door elke dag automatisch op de goedkoopste en schoonste tijden te laden. Optiwatt is 100% gratis, werkt met elke autolader of stekker en is een onmisbare verbetering voor uw elektrische voertuig.

2. EV-vraag: wat is de beste eigenschap van uw elektrische voertuig?

Bekijk onze vraag van de week. Stuur ons een e-mail, reageer op Twitter , Facebook , Reddit of bij SpeakEV met je favoriete functie en we laten je volgende week de antwoorden weten.

3. EV-tip: ontdek community-opladen

Als het installeren van een thuislaadpunt gewoon geen optie voor je is, wanhoop dan niet. Er zijn alternatieven. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om te kijken naar peer-to-peer laadnetwerken zoals Zap-Home .

Het Zap-Home-netwerk toont de thuislaadpunten van Zap-Map-gebruikers die hebben besloten deze te delen met andere EV-rijders. Laadpuntgegevens zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde Zap-Map-gebruikers en eigenaren kunnen hun thuislaadpunt onder hun eigen voorwaarden aanbieden.

Sommige eigenaren kiezen ervoor om gratis opladen aan te bieden, terwijl anderen een kleine vergoeding vragen. U zult aangenaam verrast zijn om te zien hoeveel Zap-Home-punten er in uw buurt zijn.

4. EV opladen: Co-oplader

Co Charger is een platform waarmee u een laadpunt kunt delen binnen uw lokale gemeenschap. Mensen met EV-opladers in contact brengen om ze te delen met buren, zodat ze kunnen overstappen op een elektrisch voertuig.

5. EV-video: volledig opgeladen

Maak je geen zorgen, elektrische auto's ZULLEN het net niet verlammen. Terwijl elektrische auto's steeds populairder worden, neemt de vraag op het verouderende elektriciteitsnet in de VS gestaag toe. Maar is de bestaande infrastructuur de uitdaging aan? Of zal de massale adoptie van elektrische voertuigen resulteren in een tweede donkere eeuw?

Blogversie Extra:

6. EV Myth Buster: De Optimist

Denk je alles te weten over elektrische auto's? Denk nog eens na. Schrijver Stephen Armstrong ontkracht enkele algemeen aanvaarde mythen over elektrische auto's. Blijkt dat je ze in de regen kunt opladen. Bekijk de 7 mythen hieronder.

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

Of klik hier om te delen via Facebook , Twitter , Linkedin .

En lire plus

EV Tuesdays: Week 41
EV Tuesdays Week 43

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.