EV Dinsdagen Week 44

EV Tuesdays Week 44

EV dinsdagen: week 44
13 september 2022

Het is die tijd van de week waar jullie allemaal op hebben gewacht...EV dinsdag!
 
Was het weer niet bewogen de afgelopen week! Hopelijk begint het te draaien en kun je genieten van het lezen van EV Tuesdays-nieuwsbrieven terwijl je geniet van de laatste zomer!
 
Hoe dan ook, deze week hebben we een selectie van nieuwsberichten, een tip en een video om van te genieten. Vergeet niet om naar onze social media-handvatten zoals Twitter , Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit) te gaan, meld je aan en deel onze pagina's, we brengen het graag naar buiten.
 
Je kunt je hier altijd aanmelden voor onze blog en een extra item ontvangen :) Dus tot volgende week, zet de ketel maar aan en ga lezen.
 
Fijne week allemaal. 

1. EV-app van de week: EV-energie

Een groenere, goedkopere en eenvoudigere manier om uw EV op te laden. Uw elektrische auto slim opladen met ev.energy is de gemakkelijke manier om de CO2-uitstoot te verlagen en geld te besparen op uw energierekening thuis.
ElectricCarCommunity.com biedt toegang tot de laatste nieuwsberichten over elektrische voertuigen. Ons redactieteam doorzoekt elke week honderden nieuwsitems en plaatst de beste artikelen van vertrouwde EV-nieuwsbronnen op internet. ECC biedt ook inhoudsbronnen voor EV-bestuurders, waaronder voertuigprofielen, modelgegevens en laadinformatie.

3. EV-tip: verschuif het gewicht

Hoe meer gewicht je in de auto hebt, hoe zwaarder het is en hoe meer energie het kost om dingen in beweging te krijgen. U hoeft echter niet zo ver te gaan als het verwijderen van stoelen en reservebanden. Zorg er wel voor dat u geen onnodig zware spullen meesjouwt - u hoeft niet elke reis de gootsteen mee te nemen.

4. EV-quiz: EV-gids

We hebben een kleine quiz samengesteld om je kennis over elektrische voertuigen en de bijbehorende gevaren te testen.

5. EV-video: Volledig opgeladen

De VW-ID. Buzz is het tegengif voor zinloze SUV'sJack gaat naar Denemarken om de productieversie van VW's langverwachte elektrische Bulli te testen: de ID. Ophef.

Voor het ongetrainde oog ziet het er misschien gewoon uit als een funky bestelwagen, maar de Buzz is veel meer dan dat: het is de meest veelzijdige elektrische auto die je nu kunt kopen en, nog belangrijker, de remedie voor de zee van opgeblazen, slecht verpakte SUV die verstopt raakt onze straten op. Bekijk de video om erachter te komen waarom

Blogversie Extra:

De groep is voor alle eigenaren van elektrische voertuigen en toekomstige eigenaren om informatie over elektrische voertuigen te delen en te verkrijgen.

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

En lire plus

EV Tuesdays Week 43
EV Tuesdays Week 45

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.