EV Dinsdagen Week 50

EV Tuesdays Week 50

EV dinsdagen: week 49
25 oktober 2022


Voordat we beginnen... 20% korting op Vehicle-to-Load (V2L)-kabels voor EV-dinsdaglezers tot 31 oktober 2022.
 
Wat is V2L?
MG-, Kia-, Hyundai- en Genesis EV-bestuurders hebben de mogelijkheid om Vehicle to Load (V2L) te gebruiken, ook wel bekend als Vehicle to Appliance. Met V2L kunt u uw auto gebruiken om apparaten van stroom te voorzien wanneer u in de tuin werkt, kampeert, e-biket of om uw huis draaiende te houden in noodsituaties. Steek gewoon het ene uiteinde van de V2L-kabel in de Type 2-poort en voed uw apparaat via het stopcontact aan het andere uiteinde van de kabel. Lengtes van 0,5 tot 15m.
 
Hoe u de 20% korting krijgt
Vind onze meer hier ( MG OF Kia, Hyundai, Genesis ) en gebruik promocode "EVTV2L" bij het afrekenen om uw 20% korting te claimen.
 
Help ons het woord te verspreiden.
Als u iemand kent die een MG, Kia, Hyundai of Genesis EV heeft, kunt u deze e-mail gewoon doorsturen. Als ze zich hier voor het eerst aanmelden voor EV Tuesdays , kunnen ze dezelfde promotiecode gebruiken om van de aanbieding gebruik te maken.
 
Vragen?
Goedemiddag EV-community.
 
Fijne EV-dinsdag. Wie heeft er zin om dit weekend een Halloweenfeestje te geven? Wat vond je van de leuke links vorige week?
 
Deze week hebben we een aantal fantastische goodies voor elektrische voertuigen waar je doorheen kunt bladeren. Er kan wat nieuws zijn, een podcast, een app zelfs en eventueel een video om naar te kijken.
 
Dit is het moment om een ​​paar minuten te stoppen met wat je doet, op de links te klikken en te zien wat we deze week in petto hebben.
 
Feedback, verzoeken, vragen?
Geef ons zoals altijd feedback op Twitter. Welk artikel is jouw favoriet? Waar wil je meer of minder van? Andere suggesties? Stuur gewoon een tweet naar @ev_cables en zet #EVTuesdays aan het einde zodat we het kunnen vinden.
Fijne week allemaal en veel leesplezier!

1. EV-app van de week: Octopus Elektrisch Universum

Toegang tot meer dan 300.000 EV-opladers in het VK en daarbuiten met het almachtige Electric Universe! Download de app om elektrische laadstations bij u in de buurt te ontdekken (inclusief real-time informatie over laadkosten en beschikbaarheid), uw laadgeschiedenis te bekijken en uw ecologische voetafdruk te volgen, uw Electrocards en account te beheren en zelfs te beginnen met opladen vanaf uw telefoon!

2. EV-nieuws: de Barentsz-waarnemer

De drukste veerbootroutes binnen de poolcirkel gaan elektrisch. De succesvolle overgang van Noorwegen naar een emissievrije transportsector gaat door. Eind 2022 zal de laatst overgebleven veerverbinding op de Europese route E6, Bognes-Skarberget, op batterijen werken.
 

3. EV-tip: een voor de nieuwelingen

Let op uw snelheid in de bebouwde kom! De onverwacht snelle acceleratie en de stilte kunnen je 'ver boven de limiet' brengen voordat je het merkt. Het is het beste om het in de gaten te houden om die snelheidsovertredingen die door je deur komen te voorkomen!

4. EV-beoordeling: mg.co.uk

De geheel nieuwe MG4 EV is onze eerste volledig elektrische hatchback. Met tot 450 km elektrische actieradius* en twee batterijopties, omvatten standaardfuncties een 10,25-inch kleurentouchscreen met Apple CarPIayTM en Android AutoTM, MG iSMART-app-connectiviteit en onze MG Pilot-suite van rijhulpsystemen, waardoor MG4 EV het compromisloze is elektrische auto.

5. EV Video: Channel 4-documentaires

De waarheid over elektrische auto's: verzendingen, documentaires van Channel 4.

Terwijl Groot-Brittannië zich zorgen maakt over klimaatverandering en brandstoftekorten, onderzoekt Dispatches de wereld van de elektrische auto.

Blogversie Extra:

6. EV-technologie: Wetenschap en zo

Elektrische auto's zijn zowel financieel als ecologisch voordelig, waardoor ze een geweldige optie zijn voor bestuurders die emissies en brandstofkosten willen verlagen. De trage oplaadtijd is echter een van de redenen waarom sommige potentiële kopers aarzelen. In een onverwachte wending kunnen elektrische auto's een hand krijgen van een koelsysteem dat is ontworpen voor toekomstige NASA-ruimtemissies. Verbazingwekkend genoeg zou dit de oplaadtijd van elektrische voertuigen kunnen verkorten tot vijf minuten of minder!

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

En lire plus

EV Tuesdays Week 49
EV Tuesdays Week 51

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.