EV Dinsdagen Week 52

EV Tuesdays Week 52

Het is EV-dinsdag!

8 november 2022
Het is die tijd van de week waar jullie allemaal op hebben gewacht...EV dinsdag! Was het weer niet bewogen de afgelopen week!
 Deze week hebben we een selectie van nieuwsberichten, een tip, oplaadinfo en een video om van te genieten.
 
Vergeet niet om naar onze social media-handvatten zoals Twitter , Facebook en Reddit te gaan (bekijk r/evcables subreddit ), meld je aan en deel onze pagina's, we brengen het graag naar buiten.
 
Je kunt je hier altijd aanmelden voor onze blog en een extra item ontvangen :)
 Dus tot volgende week, zet de ketel maar aan en ga lezen. Fijne week allemaal.
  
Feedback, verzoeken, vragen?
Geef ons zoals altijd feedback op Twitter. Welk artikel is jouw favoriet? Waar wil je meer of minder van? Andere suggesties? Stuur gewoon een tweet naar @ev_cables en zet #EVTuesdays aan het einde zodat we het kunnen vinden.



1. EV-APP VAN DE WEEK: EV-NAVIGATIE

EV Navigation is een turn-by-turn navigatie- en routeplannersysteem, gemaakt voor gebruikers van elektrische auto's over de hele wereld. EV Navigation biedt gebruikers niet alleen een betrouwbaar navigatiesysteem, inclusief laadstations, maar kan ook berekenen wat de actieradius is die gebruikers kunnen afleggen met hun individueel geselecteerde elektrische auto.

2. EV-NIEUWS: SKY NEWS - Leverancier van residentiële laadpunten is failliet gegaan

Auto-supply chain-crisis leidt tot einde voor Britse EV-oplaadgroep. Een leverancier van residentiële oplaadpunten voor elektrische voertuigen is failliet gegaan nadat hij het slachtoffer was geworden van de wereldwijde crisis in de toeleveringsketen van de auto-industrie.

3. EV TIP: VOER REGELMATIG ONDERHOUD UIT

Elektrische auto's vereisen over het algemeen veel minder werk dan voertuigen op brandstof, maar enige basiszorg is nog steeds noodzakelijk. Houd de banden opgepompt, vervang regelmatig het luchtfilter en controleer het vloeistofpeil.


4. EV THUIS OPLADEN: THUIS OPLADEN

Opgericht in 2022, Charging At Home is gestart door mijzelf, Callum, en groeit snel in het VK met onze beoordelingen, kostengidsen en advies over hoe het is om een ​​elektrische auto te bezitten (ik heb een Nissan Leaf).
 
Het kan iets algemeens zijn over elektrische auto's of over een specifiek ladermodel, wat het ook is, we zullen ons best doen om eerlijke feedback te geven of u in de richting te wijzen van het antwoord dat u zoekt.

5. EV REVIEW: HOOGSTE VERSNELLING

Het is de Mini Electric, als je er een in Groot-Brittannië koopt. Als je ergens anders in de wereld vandaan komt, dan is dit, verwarrend genoeg, de Mini Cooper SE. En waar je hem ook koopt, je krijgt nog steeds een fluorgroen getinte 'Cooper S'-badge op de kofferbak.

Wat eronder zit, blijft echter exact hetzelfde. Welkom in het tijdperk van de volledig elektrische Mini. Dit kan een grote zijn.

BLOG VERSIE EXTRA

6. EV VIDEO: TOP GEAR - WERELDRECORD GREEN TEAM

Deze kleine EV is de snelst accelererende auto ter wereld. Slechts 1,461 seconden van 0-100 km/u... en waarschijnlijk nog een tijdje opscheppen tegen je vrienden. Als er iets is waar de EV-rijervaring om bekend staat, dan is het wel het soort acceleratie dat grenst aan lichamelijk geweld.
Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

GENIETEN VAN EV DINSDAG? GRAAG DELEN...
EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

En lire plus

EV Tuesdays Week 51
EV Tuesdays Week 53

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.