EV Dinsdagen Week 54

EV Tuesdays Week 54

Het is EV-dinsdag!

22 november 2022
Hallo EV-mensen, het is jullie favoriete tijd van de week! EV Tuesday is hier voor uw plezier.
 
We hebben op kantoor gewerkt om te zien welke geneugten we u deze week kunnen brengen, en we hebben een goede selectie. Nu de nachten donkerder worden, heb je misschien een vuur aan de gang, dus nu is het tijd om tot rust te komen en de secties hieronder te bekijken, klik op de links en bekijk wat we deze week voor je hebben gevonden.
 
We zullen dit op onze socialemediakanalen plaatsen, waaronder Facebook , Twitter en Reddit (bekijk r/evcables subreddit ). Als je toegang hebt tot onze blog , krijg je een extra item :)
  
Feedback, verzoeken, vragen?
Geef ons zoals altijd feedback op Twitter. Welk artikel is jouw favoriet? Waar wil je meer of minder van? Andere suggesties? Stuur gewoon een tweet naar @ev_cables en zet #EVTuesdays aan het einde zodat we het kunnen vinden.
 
Fijne week allemaal en veel leesplezier!


1. EV-APP VAN DE WEEK: Be.EV

Be.EV is het grootste EV-laadnetwerk in Greater Manchester en breidt zich in snel tempo uit over het noorden van Engeland om opladen eenvoudig, betrouwbaar en moeiteloos te maken.


2. EV-NIEUWS: AUTO AUTO

Nieuwe elektrische Porsche Boxster voor het eerst getest. Porsche Boxster en Cayman stoppen halverwege het decennium met verbranding en de EV-cabriolet is als eerste op de weg verschenen.

3. EV TIP: LAADKABEL VAST

Dit is de juiste manier om een ​​vastzittende laadkabel uit uw Tesla te verwijderen. De ergste nachtmerrie van elke EV-bezitter heeft eigenlijk een gemakkelijke geheime oplossing voor uw Tesla of een ander elektrisch voertuig.

Heb je geprobeerd je EV te vergrendelen en weer te ontgrendelen? Lukt dit niet, dan kun je proberen een laadsessie opnieuw op te starten en te stoppen via de app van je keuze.


4. EV PODCAST: DE BUZZ EV

Hoe werkt een elektrische oplegger? We rijden een Volvo Trucks VNR Class 8 elektrische vrachtwagen om erachter te komen.
 
De beste manier om uit te leggen hoe het is om in een geëlektrificeerd voertuig te rijden, is door ze te overtuigen achter het stuur te kruipen. Dat is precies wat Volvo Trucks North America onlangs voor ons deed tijdens de Electromobility Summit in Dublin, Virginia.

5. EV REVIEW: AUTO EXPRESS

Nieuwe Genesis G70 Shooting Brake 2022 review. We rijden met de Genesis G70 Shooting Brake op Britse wegen om te zien of hij kan strijden om de eerste plaats in de premium stationwagenklasse

BLOG VERSIE EXTRA

6. EV-CONVERSIE: KLASSIEKE WERELD

Opgeladen Heritage Mini EV-test op de weg. Met de goedkeuring van MINI is het MINI Recharged-project om Mini's van de A-serie om te bouwen naar een batterijstroomproject geëvolueerd naar Recharged Heritage Ltd, met inbreng van Mini Sport - en nu zitten we achter het stuur van deze eersteklas Mini EV
Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

GENIETEN VAN EV DINSDAG? GRAAG DELEN...
EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

En lire plus

EV Tuesdays Week 53
EV Tuesdays Week 55

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.