EV Dinsdagen Week 59

EV Tuesdays Week 59

Het is EV-dinsdag!

27 december 2022
Hallo EV-vrienden, kun je geloven dat Kerstmis voorbij is! Nu op naar het nieuwe jaar.
 
Hebben we veel festiviteiten of wordt het dit jaar een rustige voor jou? Hier bij EV Cables houden we van een feestje, maar we houden het dit jaar tot een minimum.
 
Dus nu is het tijd om het blik chocolaatjes te pakken, een snack te nemen van de restjes, we weten allemaal dat we er veel van hebben, een drankje erbij te drinken en te settelen bij de laatste EV Tuesdays-nieuwsbrief van het jaar.
 
Vergeet niet om naar onze sociale mediakanalen zoals Facebook , Reddit en Twitter te gaan om eventuele opmerkingen toe te voegen. We zullen deze ook hier op onze blog plaatsen (met één extra item!) Dus doe mee en geef ons ideeën in de reacties.
 
Tot de volgende keer, een fantastisch nieuwjaar en we zien jullie allemaal volgende week met weer een editie van EV Tuesdays.
  
Feedback, verzoeken, vragen?
Geef ons zoals altijd feedback op Twitter. Welk artikel is jouw favoriet? Waar wil je meer of minder van? Andere suggesties? Stuur gewoon een tweet naar @ev_cables en zet #EVTuesdays aan het einde zodat we het kunnen vinden.
 
Fijne week allemaal en veel leesplezier!

1. EV APP VAN DE WEEK: WANNEER AANSLUITEN

De app toont u de live koolstofintensiteitsvoorspelling in Groot-Brittannië en laat u weten wanneer de elektriciteit in uw huis de komende 48 uur het schoonst zal zijn om u te helpen bij het plannen van uw elektriciteitsverbruik.


2. EVENT: SMMT ELECTRIFIED 2023 AANDRIJVING VAN DE MOTORINDUSTRIE

Donderdag 16 maart 2023: 08:30 – 16:20 GMT, Centraal Londen
 
Als hét Britse evenement over de elektrificatie van het wegvervoer en na het succes van de eerste twee edities, zal SMMT Electrified 2023 een spraakmakend agendabepalend platform bieden om te bespreken hoe de industrie, belanghebbenden en de overheid de overgang naar emissievrije mobiliteit.

3. EV-TIP: RIJGEWOONTEN OM JE EV-BEREIK IN DE WINTER TE BEHOUDEN

Enkele eenvoudige rijgewoonten helpen u om het beste uit de batterijen van uw elektrische auto te halen en de actieradius van uw elektrische auto te verbeteren.

Overweeg om in de Eco-modus te rijden. Het is begrijpelijk dat onze elektrische auto's het grootste deel van de tijd in de normale modus blijven staan. Als u uw elektrische auto echter in de eco-modus zet, voorkomt u dat de batterij onnodig leegloopt door de prestaties te beperken.

Sommige EV-fabrikanten hebben rijmodi voor koud of ijzig weer, die kunnen helpen voorkomen dat de wielen doordraaien. Sommige elektrische auto's bieden meer regeneratieve remmodi.


4. EV-NIEUWS: ACTUEEL NIEUWS

BP Pulse gaat snel EV-opladen bieden aan M&S-klanten.
 
Marks & Spencer (M&S) heeft een exclusieve overeenkomst getekend met BP's oplaadbedrijf voor elektrische voertuigen, BP Pulse, om de komende twee jaar 900 EV-laadpunten te installeren in 70 van zijn nationale winkels.

5. EV REVIEW: GROENE AUTOGIDS

Renault Mégane E-Tech Elektrisch.

De Renault Megane E-Tech 100% Electric is plezierig om in te rijden, met goede prestaties, een comfortabele rit en een wendbaar chassis – samen met zijn concept car-looks.

BLOG VERSIE EXTRA

6. EV-PODCAST: VOLLEDIG OPGELADEN

podcast 188
Goedkopere Tesla's? Chinese dreiging? Voor onze laatste podcast van 2022 wilde Robert 'onze man in China' Elliot bijpraten, om erachter te komen wat hij heeft uitgespookt en om op de hoogte te blijven van al het lokale nieuws.
Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

GENIETEN VAN EV DINSDAG? GRAAG DELEN...
EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

En lire plus

EV Tuesdays Week 58
EV Tuesdays Week 60

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.