EV dinsdagen: week 14

EV Tuesdays: Week 14

Week 14: 8 februari 2022

Het is weer die tijd van de week, alle EV-fans! Fijne dinsdag!

Vandaag is de dag dat je kunt zien wat we deze week hebben ontdekt. Zoals gewoonlijk zullen er 5 verschillende stukjes spannende elektrische auto-goedheid zijn, inclusief een zeer nuttige tip. Je kunt genieten van een YouTube-video, nieuws lezen en meer te weten komen over een evenement dat binnenkort plaatsvindt.

Dus pak een drankje, of het nu warm of koud is, afhankelijk van het tijdstip van de dag, een koekje of een pakje chips, sla de 5 links open en geniet ervan.

We zullen deze ook hier op onze blog plaatsen (met een extra item!) Twitter , Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit) dus doe mee en geef ons ideeën in de reacties, ze kunnen volgende week wel gebruikt worden !

Fijne week allemaal en veel leesplezier!

1. EV opladen: Auto Futures

Hoe cool zou dit zijn... je praat gewoon en het laadt op!
De opkomst van gerobotiseerd opladen van elektrische voertuigen – Crijn Bouman, CEO van ROCSYS, over het opschalen van het bedrijf. “Je parkeert je voertuig, je drukt op een knop – 'Ik wil opladen' – en dan gebeurt alles automatisch. Als je weg wilt, is het andersom. Dus je drukt op de knop – 'Ik wil weg'. De robot schakelt uit en het voertuig kan wegrijden.”

2. EV-nieuws: Maidenhead -adverteerder

Dit is niet ver van ons hoofdkantoor. BCA lanceert een nieuw trainingscentrum voor elektrische en hybride voertuigen op een Burchetts Green College om monteurs uit te rusten met de vaardigheden om aan hybride en elektrische voertuigen te werken.

3. EV-tip: doe rustig aan in de hitte

Het laten draaien van de verwarming van een elektrische auto, vooral op volle toeren, vergt veel van de batterij. Draai in de winter de klimaatregeling naar beneden en vertrouw in plaats daarvan op de verwarmde stoelen en het verwarmde stuurwiel (als uw voertuig daarmee is uitgerust) om het lekker warm te houden, wat veel minder energie verbruikt. Verwarm je auto ook voor terwijl hij is aangesloten, zodat je de klimaatregeling minder hoeft te gebruiken tijdens het rijden.

4. EV-video: You Tube

Ook Lamborghini krijgt een volledig elektrische auto. Uiteraard in de stijl en met de prestaties zoals we Lamborghini kennen. Lamborghini start eerst met hybride auto's en stapt stap voor stap over op volledig elektrische auto's.

5. EV-evenement: volledig opgeladen live

'S Werelds nr. 1 show voor schone energie en elektrische voertuigen keert terug naar Farnborough en wordt nog GROTER & BETER dan voorheen! Klik op de link om je tickets te bemachtigen voordat ze uitverkocht zijn!

Blogversie Extra:

6. EV -wereldrecords : Porsche News Room

Porsche Taycan breekt de Guinness World Records™-titel voor kust-tot-kust opladen. Credits voor de link van /u/magenta_placenta van Reddit

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

En lire plus

EV Tuesdays: Week 13
EV Tuesdays: Week 15

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.