EV dinsdagen: week 15

EV Tuesdays: Week 15

Week 15: 15 februari 2022

Het is alweer dinsdag....Fijne dinsdag EV-bezitters! Een nieuwe week staat voor de deur en deze week hebben we een geweldige line-up voor jullie.

Elke week brengen we je 5 verschillende tools, tutorials, podcasts, vrijwel alles wat we kunnen vinden om je te helpen met je elektrische auto. Laat het ons gerust weten als er iets in het bijzonder is dat u wilt weten... we zullen onze kleine vingers op het toetsenbord laten tikken en het internet voor u afspeuren en zien wat we bedenken.

Vergeet niet dat we deze op onze sociale mediakanalen zullen posten, waaronder Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit) & Twitter , ga erheen en geef ons een follow, like of een upvote. Als het een extra item is dat je graag zou willen, meld je dan hier aan voor onze blog.

Pak tot die tijd een drankje, klik op onderstaande links en geniet van de 5 items van deze week.

1. EV-podcast: volledig opgeladen

Opladen door heel Europa met Paul Harms. Mobility Service is een in Nederland gevestigde EV-leasemaatschappij die elektrisch rijden in heel Europa wil promoten. Als een zeer early adopter en aan het roer van Mobility Service heeft Paul Harms geholpen het gebruik van elektrische auto's wijd te verspreiden in Nederland en over het hele continent. Robert en Paul bespreken in mei volledig opgeladen LIVE in Amsterdam, opladen in heel Europa en Pauls EV-reis.

2. EV-nieuws: B entley-productiefaciliteit

Bentley heeft aangekondigd dat het zijn allereerste productiefaciliteit voor elektrische voertuigen in het Verenigd Koninkrijk gaat bouwen met een investering van £2,5 miljard ($3.375.537.500). Bentley is van plan om zijn fabriek in Crewe, Engeland, te moderniseren met de investering.

3. EV-tip: wees cool met de AC

Het gebruik van de airconditioning verbruikt snel batterijvermogen. Probeer waar mogelijk alleen de ventilator te laten draaien en niet de compressor; rijden met de ramen open is een voor de hand liggend alternatief. Helaas zal dit laatste zijn tol eisen van de aerodynamica van uw voertuig bij hogere snelheden en op zijn beurt het actieradius iets verkleinen. Dat komt omdat hoe meer aerodynamische "weerstand" er op een voertuig wordt uitgeoefend, hoe meer energie er nodig is om het te laten rijden, vooral bij hogere snelheden. Toch zal het gebruik van de AC bij volledige koeling de batterij veel sneller leegmaken dan rijden met de ramen naar beneden. Nogmaals, koel de auto in de zomermaanden voor terwijl hij aan het opladen is, om de noodzaak om de AC te gebruiken te verminderen zodra u op pad gaat.

4. EV off-road rijden: hoogste versnelling

Wat is het beste elektrische voertuig voor off-road rijden? Het Top Gear-team bekijkt welk elektrisch voertuig het beste is voor offroad rijden!

5. EV-etiquette: de gedrevenen

Etiquette voor elektrische auto's is iets dat alle nieuwe EV-eigenaren - en eigenaren van verbrandingsauto's trouwens - moeten leren, en vaak gebeurt dit via het ongeschreven boek 'ervaring'.

Blogversie Extra:

6. EV- fiets : auto

Als je op zoek bent naar 2 wielen in plaats van 4, kijk dan eens naar de beste elektrische motoren die nu te koop zijn - en degenen die het wachten waard zijn.

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

En lire plus

EV Tuesdays: Week 14
EV Tuesdays: Week 16

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.