EV dinsdagen: week 33

EV Tuesdays: Week 33

EV dinsdagen: week 33
28 juni 2022

Het is weer die tijd van de week EV Lovers! Fijne dinsdag! Vandaag is de dag dat je kunt zien wat we voor je in petto hebben.


Deze week zijn er 5 verschillende stukken spannende elektrische auto-goedheid. Je kunt genieten van een app, een vraag, wat nieuws en misschien een forum om naar te kijken.

Dus pak een drankje, of het nu warm of koud is, afhankelijk van het tijdstip van de dag, een koekje of een pakje chips, sla de 5 links open en geniet ervan.

We zullen deze ook op onze blog hier , Twitter , Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit) dus doe mee en geef ons ideeën in de reacties, ze kunnen volgende week goed gebruikt worden!

1. EV APP van de week: Plugshare

Download de meest nauwkeurige plattegrond van EV- en Tesla-laadstations. Vind EV-laadstations, laat beoordelingen achter en maak contact met andere bestuurders van plug-in voertuigen.

Het is de meest nauwkeurige en complete openbare EV-laadkaart ter wereld, met stations van elk groot netwerk in Noord-Amerika, Europa en een groot deel van de wereld.

2. EV-vraag:

Bekijk onze vraag van de week. Stuur ons een e-mail, reageer op Twitter , Facebook , Reddit of op SpeakEV met je favoriete kleur. Je weet maar nooit, misschien produceren we de meest populaire kleur.

Welke kleur oplaadkabel zou jij kopen?

3. EV-tip: let op je accessoires

We suggereren niet dat u het gebruik van stoelverwarming, klimaatregeling of infotainmentsysteem vermijdt, maar ze zullen allemaal een deuk in uw voorspelde actieradius veroorzaken. Laad je smartphone thuis op in plaats van in de auto.

Krijg het niet koud: verwarmde stoelen verbruiken minder energie dan de verwarming, dus plak ze op voor een beetje warmte.

4. EV-nieuws: Goodwood.com

Stop met wat je doet. Het regelrechte Goodwood Festival of Speed ​​gepresenteerd door Mastercard Hill record is zojuist verbroken door Max Chilton in zijn McMurtry Spéirling fan auto.

De tijd? 39,08 seconden, wat beter is dan Nick Heidfeld's vorige Timed Shootout-record van 41,6 seconden dat sinds het Festival of Speed ​​in 1999 standhoudt.

5. EV-video: volledig opgeladen

Elke week brengen we je een nieuwe aflevering uit de serie 'Maddie Goes Electric'.

In deze laatste aflevering van de 6-delige serie "Maddie Goes Electric" van de Fully Charged Show - een beginnershandleiding voor elektrische auto's, praat Maddie Moate met Robert Llewellyn om haar ervaringen te delen over het krijgen en leven met haar eerste elektrische auto.

Blogversie Extra:

6. EV-forum: Spreek EV

Ga naar speakev.com en bekijk ons ​​nieuwe forum, we hebben al wat leuke en opwindende dingen om te bespreken, waarom zou u er niet aan bijdragen en de EV-wereld helpen.
SpeakEV is een community voor liefhebbers van alle merken en modellen EV, van BMW tot Tesla, Renault, Nissan, Mitsubishi en meer. Doe vandaag nog mee aan de opwindende discussie!

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

Of klik hier om te delen via Facebook , Twitter , Linkedin .

En lire plus

EV Tuesdays: Week 32
EV Tuesdays: Week 34

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.