EV dinsdagen: week 34

EV Tuesdays: Week 34

EV dinsdagen: week 34
5 juli 2022

Het is die tijd van de week waar jullie allemaal op hebben gewacht...EV dinsdag! Nu het zomer is en de zon schijnt, kun je misschien in je tuin gaan zitten om de nieuwsbrieven van EV Tuesdays te lezen!

Hoe dan ook, deze week hebben we een selectie van nieuwsberichten, een tip en een video om van te genieten. Vergeet niet om naar onze social media-handvatten zoals Twitter , Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit) te gaan, meld je aan en deel onze pagina's, we brengen het graag naar buiten. Je kunt je hier altijd aanmelden voor onze blog en een extra item ontvangen :)

Dus tot volgende week, zet de ketel maar aan en ga lezen. Fijne week allemaal.

1. EV APP van de week: Optiwatt

Optiwatt: Tesla & EV opladen. Bespaar geld, verminder de uitstoot en houd de kosten bij door elke dag automatisch op de goedkoopste en schoonste tijden te laden. Optiwatt is 100% gratis, werkt met elke autolader of stekker en is een onmisbare verbetering voor uw elektrische voertuig.

2. EV-podcast: Apple-podcasts

Elektrische voertuigen: overstappen? Zijn ze het 'beste sinds gesneden brood'. Greg test een van de meest populaire auto's in het VK en hoort van experts, waaronder Mike Berners-Lee en Vicky Parrot, om te concluderen of elektrische voertuigen de hype en uw geld waard zijn.

3. EV-tip: plan je route

Snelwegen en vierbaanswegen zijn de vijand van de EV. Hoe sneller u rijdt, hoe sneller de batterij leeg raakt, dus rijden met 110 km/u is een valse zuinigheid - u zult gewoon meer tijd doorbrengen bij het oplaadpunt.

De meeste navigatiesystemen hebben een optie om de meest efficiënte route naar een bestemming te nemen, maar wees niet bang om de wegenatlas erbij te pakken. Vermijd snelwegen en snelle A-wegen om je geschatte actieradius langer te behouden; B-wegen en landweggetjes zijn zowel mooier als beter voor uw batterij.

4. EV Adventure: plug -in avonturen

Plug In Adventures en BMM Energy voltooiden onlangs de reis van Edinburgh naar Londen en terug, via Monte Carlo in een BMWi 3 in slechts 60 uur. Doorgewinterde 'Plug-in' avonturier Christopher Ramsey, een liefhebber van elektrische voertuigen, doet niets liever dan de grenzen van reizen met elektrische voertuigen verleggen en de EV-infrastructuren van het VK en Europa tot het uiterste testen.

5. EV-nieuws: rijd elektrisch

Hyundai IONIQ 6 onthuld als een gestroomlijnde aerodynamische sedan. Na het daverende succes van de IONIQ 5 heeft Hyundai het ontwerp onthuld voor zijn aankomende metgezel: de gemeen ogende IONIQ 6.

Blogversie Extra:

6. EV-beoordeling: You-tube

De Peugeot e-208 is een auto die elke potentiële en bestaande EV-eigenaar heeft overwogen om te kopen - maar pas als je hem in handen krijgt, begrijp je waarom.

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

Of klik hier om te delen via Facebook , Twitter , Linkedin .

En lire plus

EV Tuesdays: Week 33
EV Tuesdays: Week 35

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.