EV dinsdagen: week 36

EV Tuesdays: Week 36

EV dinsdagen: week 36
19 juli 2022

Hallo EV Tuesday-fans.

Wat een prachtig weer hebben we! Wie geniet ervan en geniet van het heerlijke zonnetje?

Vond je de hints, tips en tools die we hebben gegeven leuk? Deze week hebben we weer 5 goodies voor je klaar staan ​​om naar te kijken. Zet zoals altijd een kopje thee of koffie, ga de tuin in en kijk hier je ogen uit!

Vergeet niet dat we deze op onze sociale mediakanalen zullen posten, waaronder Twitter , Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit), ga naar ons toe en geef ons een follow, like of een upvote. Als het een extra item is dat je graag zou willen, meld je dan hier aan voor onze blog. Vergeet niet om ons een bericht te sturen of een opmerking achter te laten met wat feedback over wat we bieden. Vertel ons wat je leuk vindt, wat je niet leuk vindt en waar je meer van zou willen.

Tot de volgende keer, fijne week!

1. EV APP van de week: Z ap-kaart

UK's nr. 1 EV-kaartenservice - zoek laadpunten, plan uw reis en deel updates met andere EV-bestuurders. Met meer dan 14.000 locaties, 24.000 apparaten en 40.000 connectoren in kaart gebracht, toont Zap-Map oplaadpunten van zowel de grote netwerken als kleinere providers in het VK en Ierland.

2. EV-nieuws: Teslarati

Volkswagen opende bestellingen voor de ID.Buzz in het Verenigd Koninkrijk met een startprijs van £ 57.115 ($ 67.744,10). Er zijn drie ID.Buzz-varianten beschikbaar voor bestelling in het VK: de ID.Buzz Life, ID.Buzz Style en de ID.Buzz 1st Edition. De ID.Buzz Life is de basisvariant en kost £ 57.115 ($ 67.744,10). De ID.Buzz Style kost £ 61.915,00 ($ 73.410), terwijl de 1e editie iets meer kost £ 62.995 ($ 74.690).

3. EV-tip: Zap-kaarten

"Mijn beste tip bij het plannen van een EV-reis is om advies in te winnen van andere EV-bestuurders die er eerder zijn geweest", zegt Melanie Shufflebotham.

"De meeste EV-merken hebben een forum waar je advies kunt inwinnen van bestuurders van dezelfde auto, zoals het Nissan Leaf Owners-forum, het Kia e-Niro Owners-forum en nog veel meer."

Ze vervolgt: “Zorg er bij het plannen van je reis ook voor dat je de opmerkingen van Zap-Map-gebruikers bekijkt voor waardevolle informatie. Op Zap-Map kun je het chatkanaal op individuele laadpunten bekijken, en je ziet feedback over laadervaring en andere informatie, zoals of er een coffeeshop in de buurt is - plus foto's om je te helpen de oplader te vinden.

"En vergeet niet in te checken op Zap-Map wanneer je oplaadt om anderen te helpen!"

4. EV-recensie: C ar Wow

De Porsche Taycan is een serieus snelle, serieus luxueuze vierzits sportwagen boordevol technologie, comfortabel om te rijden en beter dan een Tesla Model S in de bochten. Is de Porsche Taycan een goede auto?

5. EV-gemeenschap: Gemeenschap voor elektrische auto's

ElectricCarCommunity.com biedt toegang tot de laatste nieuwsberichten over elektrische voertuigen. Ons redactieteam doorzoekt elke week honderden nieuwsitems en plaatst de beste artikelen van vertrouwde EV-nieuwsbronnen op internet. ECC biedt ook inhoudsbronnen voor EV-bestuurders, waaronder voertuigprofielen, modelgegevens en laadinformatie.

Blogversie Extra:

6. EV-video: Vervoer geëvolueerd

Waarom elektrische voertuigen steeds populairder worden in landelijke gebieden. Lange tijd is er een stereotype geweest dat elektrische voertuigen afschildert als kreupele, wakkere voertuigen die alleen rijke stedelingen zich kunnen veroorloven om te rijden (of er zelfs gebruik van kunnen maken vanwege de zeer beperkte actieradius). Maar zoals nieuwe gegevens deze week laten zien, is er meer groei in de verkoop van elektrische voertuigen in sommige plattelandsgebieden dan in grote steden.

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

Of klik hier om te delen via Facebook , Twitter , Linkedin .

En lire plus

EV Tuesdays: Week 35
EV Tuesdays: Week 37

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.