EV dinsdagen: week 35

EV Tuesdays: Week 35

EV dinsdagen: week 35
12 juli 2022

Het is alweer dinsdag....Fijne dinsdag EV-bezitters! Een nieuwe week staat voor de deur en deze week hebben we een geweldige line-up voor jullie.

Elke week brengen we je 5 verschillende tools, tutorials, podcasts, vrijwel alles wat we kunnen vinden om je te helpen met je elektrische auto. Laat het ons gerust weten als er iets in het bijzonder is dat u wilt weten... we zullen onze kleine vingers op het toetsenbord laten tikken en het internet voor u afspeuren en zien wat we bedenken.

Vergeet niet dat we deze op onze sociale mediakanalen zullen posten, waaronder Twitter , Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit), ga naar ons toe en geef ons een follow, like of een upvote. Als het een extra item is dat je graag zou willen, meld je dan hier aan voor onze blog.

Pak tot die tijd een drankje, klik op onderstaande links en geniet van de 5 items van deze week.

1. EV APP van de week: Instavolt-app

De Instavolt-app werkt samen met onze contactloze betalingsoptie en biedt een andere eenvoudige manier om toegang te krijgen tot ons bekroonde DC Rapid Electric Vehicle-laadnetwerk.

Naast de functionele voordelen die de app biedt (dwz locatiekaarten, navigatie en btw-bonnen), krijgen klanten die onze app voor het opladen van elektrische voertuigen gebruiken exclusieve toegang tot de volgende beloningsprogramma's, die niet beschikbaar zijn voor degenen die onze optie voor contactloos betalen gebruiken.

2. EV-podcast: Beladen toekomst

'S Werelds EERSTE commerciële elektrische vliegtuig - Robert gaat de lucht in! Top Gun mag dan Tom Cruise hebben, maar de Fully Charged Show heeft Robert Llewellyn EN een ELEKTRISCH vliegtuig! Sluit je aan bij Robert terwijl hij de lucht in gaat om uit de eerste hand 's werelds eerste commerciële elektrische vliegtuig op batterijen te ervaren en het derde luchtvaarttijdperk binnenstapt!

3. EV-tip: visueel bereik via satellietnavigatie

EV-navigatiesystemen, ofwel in de fabriek gemonteerd of aftermarket, kunnen ongelooflijk handig zijn bij het plannen van een route naar een onbekende bestemming. Gebruik een systeem met oplaadpuntlocaties om afstandsangst vaarwel te zeggen.

De routeplannertool Zap-Map is daar een goed voorbeeld van. Het zal maximaal drie laders voorstellen die zich binnen een mijl van een route bevinden, op basis van het geschatte batterijbereik van de auto. Het zal zelfs gegevens uit de echte wereld gebruiken om het bereik te verkleinen als een bestuurder met loden voeten gemiddeld veel meer dan 80 km / u rijdt.

Andere systemen stellen een bestuurder in staat om te zien of oplaadpunten vrij of in gebruik zijn, en om te controleren of de stations compatibel zijn met een bepaald merk of model EV. Sommigen bereiden de batterij zelfs voor op het opladen vóór een geplande stop, waardoor snel opladen mogelijk is.

4. EV-nieuws: actueel nieuws

Huishoudens met elektrische voertuigen (EV) en warmtepompen besparen nu £ 1.180 in vergelijking met huishoudens met benzineauto's en verwarming op gas.

5. EV Nieuws: Ontdek EV

Eindelijk de eerste echte elektrische BMW, maar heeft de i4 de esthetische en dynamische aantrekkingskracht van de 3 Serie? Bekijk onze review van de BMW i4.

Blogversie Extra:

Een forumcommunity gewijd aan doe-het-zelvers en liefhebbers van elektrische auto's. Neem deel aan de discussie over conversies, builds, prestaties, aanpassingen, advertenties, probleemoplossing, onderhoud en meer van elektrische voertuigen!

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

Of klik hier om te delen via Facebook , Twitter , Linkedin .

En lire plus

EV Tuesdays: Week 34
EV Tuesdays: Week 36

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.