EV Dinsdagen Week 43

EV Tuesdays Week 43

EV dinsdagen: week 43
6 september 2022

Ja, het is EV dinsdag tijd.
 
September al! We hopen dat je geniet van je wekelijkse nieuwsbrief met alles wat met EV te maken heeft.
 
Deze week hebben we een fantastische line-up om van te genieten. We zullen ook nog eens 5 handige tools en tips droppen waar je naar kunt kijken.
 
Beantwoord de vraag gerust via onze social media handvatten. Dit is het moment om te stoppen met waar je mee bezig bent, de tv zachter te zetten, iets te drinken te pakken en even de tijd te nemen om de nieuwsbrief door te lezen.
 
Vergeet niet om naar onze sociale mediakanalen zoals Twitter , Facebook , Reddit (bekijk r/evcables subreddit) te gaan om eventuele opmerkingen toe te voegen. We zullen deze ook hier op onze blog plaatsen (met één extra item! Als je iets interessants vindt, kun je ons een reactie sturen en we zullen het zeker delen met de rest van de community.
 
Ben je er klaar voor..GA! 

1. EV-app van de week: WattsUp

WattsUp is de app waar je op hebt gewacht en een revolutie in de manier waarop snellaadopties worden gepresenteerd aan bestuurders van elektrische voertuigen (EV).
 
Geniet van de mogelijkheid om eenvoudig een gekozen route te bekijken in de wetenschap dat de informatie uitgebreid en up-to-date is en alle grote netwerkoperators omvat.

2. EV-recensie: AutoCar

De geheel nieuwe Mégane E-Tech Electric cross-over is weer een serieuze 'big up' van batterijtechnologie, aangezien het verbrandingsmotoren uit de mainstream begint te duwen.
 
De ICE Renault Mégane is tenslotte een trouw oud lid van de familiehatchbackklasse, maar deze nieuwe auto is puur elektrisch – zij het dat hij een paar jaar naast de plug-in hybride Mégane zal worden verkocht.

3. EV-tip: wielen en banden

Controleer om de paar weken de bandenspanning. Te weinig opgepompte banden verhogen de rolweerstand, waardoor kleine stukjes buiten het geschatte bereik vallen.

Volkswagen EV's kunnen worden uitgerust met AirStop-banden. Deze zijn afgedicht tegen lekke banden tot een diepte van 5 mm, waardoor er geen reservewiel meer nodig is. Kom niet in de verleiding om op grotere lichtmetalen velgen te plonsen; hoe kleinere velgen, hoe groter de actieradius.

De 20- en 21-inch wielen op de Volkswagen ID.4 zien er misschien mooi uit, maar de 18- en 19-inch ontwerpen zouden meer kilometers per lading moeten opleveren.

4. EV-nieuws: Boost voor oplaadpunten

Bestuurders krijgen toegang tot meer dan 1.000 nieuwe oplaadpunten voor elektrische voertuigen in het hele land. Bestuurders zullen betere toegang hebben tot oplaadpunten voor elektrische voertuigen in het hele land, door middel van een nieuwe pilot, ondersteund door £ 20 miljoen aan financiering door de overheid en de industrie, aangekondigd op 24 augustus 2022.

5. EV-podcast: de EV-mijmeringen-podcast

138 - The Council Episode This is EV Musings, een podcast over duurzame voertuigen, elektrische voertuigen en zaken die interessant zijn voor eigenaren van elektrische voertuigen.

Op de show van vandaag zullen we kijken naar de gemeenteraden en hun verschillende niveaus van interesse en betrokkenheid bij de uitrol van EV-laders.

Blogversie Extra:

6. EV-beoordeling: Marlow EV Facebook

Een geweldige recensie van Joe Baguley op Marlow Electric Vehicles FB .

Een van mijn EO Mini-opladers kreeg vanmorgen een storing en mijn kabel smolt in het stopcontact. Dit blijkt een bekende fout te zijn en EO-opladers reageren fantastisch en vervangen begin volgende week mijn beide opladers. EO stemde er ook mee in om te betalen om de beschadigde kabel te vervangen. Helaas was degene die faalde degene met mijn lange kabel (17,5 m) waardoor ik niet de hele tijd auto's kan schudden om ze op te laden.

Dus bestelde ik vanmiddag om 13.30 uur een nieuwe bij EV Cables en vertelde hen mijn verhaal en iets meer dan een uur later maakten ze het goed en legden ze de nieuwe kabel voor mijn deur af. Ik gebruik ze al jaren voor al mijn kabels, en blijf dat natuurlijk ook doen!!!

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

Of klik hier om te delen via Facebook , Twitter , Linkedin .

En lire plus

EV Tuesdays: Week 42
EV Tuesdays Week 44

1 commentaire

Peter Ingham

Peter Ingham

For the first time in years I actually look forward to receiving an email that is interesting and very informative. We’ll done.

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.