EV Dinsdagen Week 51

EV Tuesdays Week 51



Het is EV-dinsdag!

1 november 2022
Het is weer die tijd van de week EV Lovers! Fijne dinsdag! Vandaag is de dag dat je kunt zien wat we voor je in petto hebben.
 
Deze week zijn er 5 verschillende stukken spannende elektrische auto-goedheid. Je kunt genieten van een app, een recensie, wat nieuws en misschien een podcast om naar te luisteren.
 
Dus pak een drankje, of het nu warm of koud is, afhankelijk van het tijdstip van de dag, een koekje of een pakje chips, sla de 5 links open en geniet ervan.
 
We zullen deze ook hier op onze blog plaatsen (met een extra item!) Twitter , Facebook , Reddit (bekijk de subreddit r/evcables) dus doe mee en geef ons ideeën in de reacties, ze zullen misschien wel wennen volgende week!
  
Feedback, verzoeken, vragen?
Geef ons zoals altijd feedback op Twitter. Welk artikel is jouw favoriet? Waar wil je meer of minder van? Andere suggesties? Stuur gewoon een tweet naar @ev_cables en zet #EVTuesdays aan het einde zodat we het kunnen vinden.
 
Fijne week allemaal en veel leesplezier!

1. EV-app van de week: laadkaart

Chargemap is uw reisgenoot voor het vinden van laadstations en het rustig plannen van uw elektrische autoritten. Wil je een laadpaal in de buurt vinden?

• Plant u voor de vakantie een lange rit in een elektrische auto?

• Wil je de beste snellaadstations langs je route spotten?

• Ben je op zoek naar gratis laadpalen bij jou in de buurt?

2. EV-nieuws: Robbreport.com

In een ommezien zegt Ferrari dat het zijn eerste volledig elektrische auto in 2025 zal onthullen. Het Italiaanse merk was eerder traag met het omarmen van elektrificatie.
 

3. EV-tip: ken de instellingen van uw voertuig

EV's hebben verschillende modi die de prestaties en het stroomverbruik beïnvloeden. De Tesla Model S kan bijvoorbeeld in 2,5 seconden van nul naar 60 mijl per uur gaan in de belachelijke modus, maar dat betekent dat je het bereik moet opgeven.

Neem de tijd om alle mogelijkheden van uw auto te leren kennen, zodat u uw batterij slim kunt gebruiken.

4. EV Podcast: de EV Resource-podcast

Arcimoto opent verkoop in nieuwe staten, Tesla deelt over een toekomstig voertuigplatform, GM onthult twee nieuwe EV's en nog veel meer. Klik hieronder om de podcast te beluisteren.

5. EV-beoordeling: Auto Express

Nissan heeft fantastisch werk geleverd met zijn volledig elektrische SUV uit de Ariya-familie. Zijn uitgebreide capaciteiten en uitstekende kwaliteit zullen een welkome verrassing zijn voor kopers, aangezien hij met kop en schouders boven elk ander model in de line-up van de Japanse fabrikant uitsteekt.

Blogversie Extra:

6. EV Charge: oplaadhub

In de ChargeHub store kun je verschillende modellen thuislaadstations vergelijken en bestellen. U vindt er laadstations van verschillende merken, waaronder EV Duty, Aerovironment en Schneider.

Er zijn ook verschillende handleidingen beschikbaar om u te helpen meer te weten te komen over openbaar EV-laden, thuisladen en om u te helpen bij het kiezen van het beste EV-laadstation voor u.

Tot de volgende keer. Heb een fantastische week!

EV Kabels Team

Genieten van EV dinsdagen? Gelieve te delen...

EV Cables is een kleine start-up in het Verenigd Koninkrijk met als missie om de acceptatie van elektrische voertuigen te stimuleren en een duurzamere toekomst te creëren. EV Tuesdays is onze manier om contact te maken en terug te geven aan de gemeenschap, terwijl we tegelijkertijd helpen ons bedrijf te laten groeien. We zouden het erg op prijs stellen als u de aanmeldingspagina voor de nieuwsbrief met uw vrienden zou willen delen (waardoor ze ook 5% korting krijgen op hun eerste bestelling bij ons). Het maakt echt een enorm verschil voor ons en we beloven zoveel mogelijk waarde in elke wekelijkse editie te stoppen.

Om het leven gemakkelijker te maken, kunt u het volgende gewoon knippen, plakken en bewerken:

"Ik heb me aangemeld voor EV Tuesdays, een fantastische nieuwsbrief voor fans van elektrische voertuigen (denk aan tips, tools, nieuws enz.) van EV Cables. Ze geven momenteel een kortingsbon van 5% weg voor nieuwe aanmeldingen. U kunt zich aanmelden hier: https://evcables.co.uk/pages/ev-tuesdays "

En lire plus

EV Tuesdays Week 50
EV Tuesdays Week 52

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.